torstai 3. kesäkuuta 2010

Viikko 21



Viikolla ei treenirintamalla tapahtunut paljon mitään, US kilpailussa olin pitkästä aikaa vain katsojana enkä edes päässyt toisessa kilpasarjassani (SKRR) metsään kun Freddy oli synttärijuhlissa. Tällä viikolla pääsin tosin ihan SKRR makuun kuin ensin juttelin 50 metsäänlähtijän kanssa lähdössä ja sen jälkeen menin itse Freddyn ja Pysenin kanssa, loppuaika oli yli tunnin mutta siinä on myös Emit etsintää mukana. RR on jännä laji!


Mutta otsikon mukaiseen treeniviikkoon.


Ma Muita kiireitä
Ti US kilpailuissa ( Huom ei Puhvettia)

Ke Lyhyt lenkki

To Muita kiireitä

Pe Lyhyt lenkki. Ylös, alas ja poikittain Tähtikalliota

La Polttopuiden tekoa 3 h

Su OK Raseborg 85 min


OK raseborgin kisoista voi kertoa että maasto oli mahtava, ja kakkosen pientä pummia lukuunottamatta oli tulossa kauden paras kisa kunnes heti seiskan jälkeen pihlahjapensas repi linssin silmästä. Siinä sitten pohdin kisan jatkoa ilman näköä poimien pihlajalehtia silmistä. Jatkoin kuitenkin matkaa ilman näköä mutta hävisin heti 2 min 8. ja 1,5 minuuttia 9. kun en huomannut kaikkia maastokohteita. 9. jälkeen sujui heti paremmin kuin rupesin käyttämään enemmän yötekniikkaa, ja totuin tilanteeseen vaikka juoksu jorpakossa oli vaikeata.


Loppurastit meni jopa hyvin, ja lopputuloskin oli ihan ok.


Jälkeenpäin pohdin tietysti että mikä on parempi, luopua kartanlukulinssistä tai pitkänäkölinsistä, ja pitäsikö Jukolaan varautua varalinsseillä. Tällä kertaa kartanluku onnistui mutta heti 3 metrin jälkeen sumeni.



Alla Junnurata


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti