tiistai 8. kesäkuuta 2010

Capu sanoi KÄY KARTALLA...

ennen Jukolaa!

Ja tottelevainen kun olen niin otin ison askeleen ja kipusin kartalle









Kyllä tää laji on aivan mahtava, ja nauttia saa kunhan vitsii.
Ja on se totta, kävin kyllä harjoittelemassa myös tänään, OKM oli ohjelmassa ja mukava sopivan haastava rata oli tarjolla Sjundeåssa. Pääsin metsään melkein viimeisenä (kävin alkulammitys rundilla RR radalla ensin) ainoastaan Jani lähti perään, ihmetteln kyllä kovasti miten Jani on harjoitellut tänä keväänä koska hän tuli kiini vasta viidenellä rastilla?
Sitten tulikin Capun selkä vastaan ryteikössä, tässä vaiheessa yritin oikein urakalla näytää että kuulun kyllä fjäärdetin joukoon ja juoksutin Capun mäkeä ylöös väärään laaksoon. Kyllä muuten huomas että Capu on harjoitellut koska vaikka kuinka sitten yritin juosta kovaa niin kyllä hän vaan sielä vieressä roikkuin.
No sitten suraavan kerran kun Capun näin oli kun hän tuli polkua vastaan 13-14 välillä, siinä vaiheessa yritin jo ravistaa vanhaa kilpakuppania (JK) kannoilta ja onnistui sekin loppujen lopuks, mutta pelkäsin kyllä että kone hyytyy sitä ennen.
Jukolassa sitten on vain tupplasti enemmän matkaa ja vielä yöllä, hyvä puoli siinä on että hyttysillä ei ole otsalamppua.
Ei tämä OKM valitettavasti ihan feelfritt mennyt, pummia tuli kyllä noin 2min verran joten kai tässä on mentävä vielä kerran kartalle.


Pummit:
Pahin oli kai siinä Capun kassa mäkivetoa juosten 7-väli
Isoin sitten ysi rastilla.

1 kommentti:

  1. OKM oli myös Emoseuran näyttökisa JUKOLAA varten, Sääli että Danny 4.,Petri5.,ja Mikki 7. juoksivat niin hyvin että joutuvat vielä jännämään jos he putoavat ykköseen, Harry ja Antta jännävät jo Raseborgin tulosten perusteella.....Eli hyvältä näyttää jos 5/7 mahtuisi seuran ykkösjengiin , Peran kannssa pyritään sitten hoitaman lyhyet osuudet kunnialla ;)

    VastaaPoista