maanantai 7. kesäkuuta 2010

Vajaa kaksi viikkoa Jukolaan

Ja viikonloppuna oli ensimmäistä kertaa tänä vuonna odottava fiilis. Siis että ihan odotti Jukolaa, itse juoksua että taphtumaa ylipäätään. Menihän se fiilis ohi yhtä nopeasti kun tuli, mutta positiivista kuitenkin.
Toinen positiivinen fiilis tuli lauantaina pyöräillessä Lepsämäjoentietä. Juuri ennen Rinnekotia lahnuksesta päin tullessa on pieni mäennyppylä, jossa autojakin ihan varoitetaan jyrkkyydestä liikennemerkillä. Olisiko tuo ollut pahimmillaankaan 20 %:a enempää. Pituuskin jäi alle kilometriksi ja kokonaisnousuakaan ei tullut 50 metriä enempää.
http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=40000&text=Giro+di+Leps%C3%A4m%C3%A4njoki&srs=EPSG%3A3067&y=6693672&x=371353&lang=fi
Mutta pienen aavistuksen se antoi isojen poikien pyöräilyistä Girolla ja Tourilla. Kovaa hommaa, oli "eväät" mitkä tahansa.
Ajatus olisi, että edes kerran vielä kerkiäisi kartan kanssa metsään ennen Jukolaa. OKM jää kyllä väliin. Muutenhan olisi todennäköistä, että joutuisi vielä vanhoilla päivillä emoseuran ykköseen juoksemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti