torstai 26. toukokuuta 2011

Eihän tässä ole enää kuin kolme viikkoa

Siksi alkoi kiinnostamaan, että missäs sitä tänä vuonna onkaan tarkoitus juosta. kaivelin myös viime kerran (siis Vehkalahti 1992) kartan esille. Olin muuten kuin hepnaadilla lyöty, kun tajusin, että sehän on ihan sama maasto ja kilpailukeskusten välimatkakin taitaa olla vain kilometri. Täytyy jossain vaiheessa tehdä jonkun sortin kuivaharjoitus vanhalla kartalla. Alla muidenkin ihailtavaksi maastoa ja ensimmäistä osuutta 19 vuotta sitten.

Maastosta en muista juuri mitään enkä myöskään pysty kommentoimaan reitinvalintoja. Eihän ensimmäisellä osuudella tosin sijoilla ynnämuut itse niitä tarvitse tehdäkään.
Tänäkin vuonna juoksen ensimmäisen osuuden ja taitaa emoseuran ykkösjoukkuekin olla lähes sama. Oikeastaan mikään muukaan ei juuri ole muuttunut noista ajoista. Paitsi, että oma vauhti on arvokkaampaa, karttamerkit liian pieniä ja kilpailukumppanit ihan kakaroita.
Ai niin, jykevin muisto noista kisoista taisi olla (OK:n kymppisakkiin sijoittumisen lisäksi) pöly kilpaulukeskuksessa ja varsinkin lähtörynnistyksessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti