maanantai 24. kesäkuuta 2013

Positive thinking!

"Yhteisen päätöksen" mukaisesti kirjoittelen ja toivottavasti kirjoittelemme tähän blogiin ainoastaan positiivia uutisia ja tuntemuksia. Tietysti voi olla, että raportointi aina joskus siinä tapauksessa ontuu, mutta kyllä noista hyvistä asioistakin juttua riittää.
Jukolaan on aikaa vielä lähes vuosi, eli aikaa on! Lähitulevaisuudessakin on tavoitteita. Joku on menossa suunnistuskilpailuhin ja joku toinen polkee Alpeilla. Raporttia pukkaa varmasti jossain vaiheessa ;)
Oma kalenterini on "täyttynyt" seuraavista tapahtumista. Heti lauantaina muistelen menneitä hölkyttelemällä Kanontianin. Eipä muuten olisi ollut väliksi, mutta kun sain vanhemman tyttären ylipuhuttua hommaan myöskin. Muuten aika kuluu rattoisasti pyörän selässä. Minut puhuttiin vuorostani ympäri Finntriathlonin joukkuekisaan ja nimenomaan pyöräilyosuudelle. Heinäkuun 20. päivä on kilometrejä edessä 90 ja ilman peesiapua. Jonkun verran on takapuolta ja reisiä jo totutettu aiheeseen, viimeksi eilen joukkueen vanhimman kanssa. Oma Niskahiki on parisen viikkoa varaston täytteenä, sillä tuo alppimatkaaja on lainannut omaa Jamistaan oman reissunsa ajaksi. Se fillari ei muuten paljon paina (mutta bungaa sen), oliko se nyt seitsemisen kiloa. Oma painoni oli muuten Juhannuksen jäljitä pienempi kuin odotinkaan. Matkaa ensivuoden Jukolakilpailupainoon on vain 6,5 kg. Lisää raporttia kunhan positiivisen aivopuoliskon varasto taas täyttyy. Sitä odotellessa, menkäähän lenkille tekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti