torstai 4. heinäkuuta 2013

50 viikkoa vielä

Ja "harjoittelu" kovassa vauhdissa. Viimeisen viikon aikana on tullut pyöräiltyä, pelattua jalkapalloa sekä golfia, keskiviikkona suunnistettua hienossa Fagervikin maastossa sekä kuten kuvasta näkyy, juostua Kanontian. Kuva on muuten "lainattu" Värsta Nylandin sivuilta. Toivottavasti kuvaaja ei pahastu :)
Tuloksista ei näin treenikaudella puhuta. Homma jatkuu ja lähitulevaisuuden suunnitelmissa on käydä Porvoossa kahvilla. Kulkuneuvona piipahtamisessa olisi tarkoitus käyttää alppimatkaajan Jamista. Eipä herra ole sen perään kotiin tultuaan kysellyt, niin ajellaan nyt sillä sitten. Raporttiakaan ei ole kuulunut, mutta kyllä se varmaan tulossa on. Sitä ja ensi vuoden Jukolaa odotellessa jatkakaamme treenejä.
Saivat vihdoin myös tuon Jämsä-jukolan reittihärvelin kuntoon. Sieltä löytyy omakin piirrokseni: http://routegadget.jukola.com/cgi-bin/reitti.cgi?act=map&id=38&kieli=en
PS Fjärdelagetin edustajana voin varmaan esittää koko joukkueen puolesta osanottomme Vehmersalmen viime viikkoisesta tapahtumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti