sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Jämsä-Jukola 2013

Fjärdelaget voi vihdoin ylpeänä esitellä uuden vahvistuksensa. Joukkue on täydentynyt täyteen vahvuuteensa ja lähtee jälleen Jukolaan taistelemaan sijoituksista.
Kim Österberg on liittynyt joukkueeseen. Sopimuksen malli 1+valitse joku luku. Kuten muillakin Fjärdelagetin jäsenillä, on myös Kimillä laaja lajikirjo: Käsipallo, hiihto, yleisurheilu, suunnistus ja etenkin metsässä samoilu.



Ylpeänä voimme myös esitellä joukkueen "lopullisen juoksujärjestyksen":

Fjärdelaget aloittaa: Yön ritari vailla vertaa. Näkö kuin haukalla ja kissalla yhteensä parhaimmillaan. Jukolan voitto on verenperintönä ja kunnon ajoitukseen tehty riittävästi johtopäätöksiä.
II-osuus: Juniori, joka hankkinut rautaisen kuntonsa omia junioreitaan sekä kaiken maailman eräopaskokelaita kouluttaessaan. Kunto huipussaan, koska koulutehtävät eivät enää häiritse herra insinööriä.
Långa natten: Mies banjon varresta. Askel niin lentävä, että siinä ylittyy esteet niin radalla kuin metsässäkin. Motto "seuratkaa tuota taksia", eikä Jukolassakaan ole junaa, joka tämän herran jättäisi.
IV-osuus: Virkkalan kalkkikaivoksien lahja suunnistavalle maailmalle. Pohkeet, joista riittäisi useimpien suunnistajien reisiksi. Addiktoitunut ylämäkiin ja mottona onkin: "Efter en uppförsbacke kommer ännu större uppförsbacke".
V-osuus: Capo di quattro. Kavereiden kesken capuccino. Ruumiinrakenne kuin vinttikoiralla ja edelleenkin ainoa OK77:läinen, joka on johtanut H21 SM-viestiä. Mottona onkin "Ekana K:lla"
VI-osuus: Rohkea nuori mies ja hermot rautaa. Tästä osoituksena vapaaehtoisuus Fjärdelagetissa juoksemiseen. Meriitit puhuvat puolestaan ja kestävyydestä ei tämä osuus jää kiinni. Edelleen maratonjuoksun epävirallinen ennätysmies OK77:ssä.
Fjärdelaget lopettaa: 31 kerta ja jalka nousee edelleen. "Stenhård ankare", tosin keskiosasta hieman pehmentynyt. Mottona: "Ratkaisut tehdään metsässä, ei loppukirissä"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti