perjantai 17. heinäkuuta 2009

Managerin taktiikkapalaveri

Olimme tuon kuutososuuden kaverin kanssa aamukävelyllä Kurk nimisessä paikassa. Ei siitä sen enempää, mutta mukanamme oli myös joukkueemme manageri. Hänen mukaansa ei meidän tasoisen joukkueen pitäisi joutua yhteislähtöön. Mikkelissä ankkuriosuuden juosseena voin vahvistaa näkemyksen. Ei se herkkua ole.

Sovimme siinä sitten pienryhmässä, että tavoitteena ensi vuonna on tunti pois ajasta. Sillä selviää pälkähästä. Mutta miten se käytännössä tehdään, siinäpä pulma. Olemmehan kaikki viimeisen päälle treenattuja ja taitavia suunnistajia. Tai ainakin melkein kaikki. Niinpä suunnitelmamme onkin, että nelososuuden viejä ottaa 45 minuuttia ja muille jää siten vain pari minuuttia per osuus parannettavaa.

Toisaalta ensi vuonna taito taitaa olla tärkeintä, vai mitä sanotte: http://kansalaisen.karttapaikka.fi/linkki?scale=40000&text=Helppoa%21&y=6725141&x=2540358&lang=FI

Mutta yli kuukauden lepojakson jälkeen on kakkososuuskin ruvennut tekemään jotain kuntonsa eteenkin:
Maanantai melontaa 80 min, tiistai hölkyn kölkyn 40 min, keskiviikko samoin, torstai rullaluistelua 60 min ja perjantaina pyöräillen töihin 60 min.

Täältä tähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti