lauantai 2. heinäkuuta 2011

Niistä kahdestakymmenestäyhdeksästä "triviaa":

Nyt kun yhteensattumien johdosta ei (taaskaan) ole päässyt lenkille tai temkemään muutakaan rasittavaa, niin jämähdin eräs ilta tsekkailemaan oma tuloshistoriaa jukola.com:ssa. Ovat pojat tehneet aika messevän duunin. Niinpä omien tulosten tsekkailuun ei mennyt tuntia enempää. Suurin piirtein kun muisti missä seurassa alkuaikona tulikaan juostua, niin hyvin löytyi. Kuten myös joukkuekavereita, joita ei ihan heti olisi muistanutkaan. Yhteensä heitä 78 eri henkilöä, joista 47:n kanssa kerta on, ainakin toistaiseksi, jäänyt ainoaksi. Onhan siellä toki joukossa myös kolme, joiden kanssa on tahkottu jo kymmenen kertaa samassa joukkueessa. Löytyipä myös kolme herraa joiden kanssa ollaan juostu samassa joukkueessa kahden eri seuran väreissä. Itseä parempaa seuraakin on ollut tarjolla: mm. 4 Jukola-voittajaa ja 4 pronssimitalistia. Omien joukkueiden sijoitukset eivät jostain syystä ole olleet noin hyviä. Siitä varmaan johtuukin se, että "nostoa" on tullut 2025 sijaa ja tiputusta vain 17. Tottahan se tietysti on, että ainoat kerrat kun sadan joukossa on päässyt juoksemaan, niin silloinhan nuo tiputukset ovat tapahtuneet.
Osuuksia on juostu seuraavasti: 1:9, 2:7, 3:5, 4:0, 5:1, 6:4, 7:3. Voipi hyvinkin olla, että joskus vielä pääsee kokeilemaan tuota neljättäkin...
Mutta ensi vuonna juostaan melkein kotimetsissä ankkuriosuus ja saadaan tasaluvut täyteen silläkin rintamalla.
Kuume onkin jo pikkuhiljaa helpottanut, joten eiköhän tässä taas voi jättää nämä tilastojen analysoinnit muille ja aloittaa ennennäkemättömän ja -kuulumattoman vuoden treenijakson. Tavoitteethan ovat jo olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti