tiistai 7. syyskuuta 2010

Pientä masista pukkaa

Maraton meni sivu suun ja lenkkeily jäänyt muutenkin. Jalat eivät nyt kerta kaikkiaan suostu enää yhteistyöhön. Joku voisi luulla että kyseessä on vanhuus, mutta eiköhän yksiselitteinen syy ole laiskuus. Jumppa ja venyttely on tullut laiminlyötyä kotvasen liian pitkään. Ehkä kohta v******a tarpeeksi, että asialle tulee tehtyä jotakin. Se päivä on lähempänä kuin koskaan.
"Futisvalmentajauraa" on jäljellä noin kuukausi, jonka jälkeen olisi taas aikaa omalle liikunnallekin. Tosin uusia kuvioita on vireillä, mutta toteutuessaan ne olisivat vain eduksi henkilökohtaiselle kunnolle.
Kuten sanottu, jää Espoon maraton tällä kertaa väliin. Seuraava voimainponnistus numero rinnassa onkin sitten legendaarinen X-kaato -kisa Fjärdelagetin oman Ilkka Lipsasen kanssa, joka hyräilee nimikkobiisiään "Seikkailija" suihkussa, autoa ajaessaan sekä myös paskalla ollessaan. Enkä nyt puhu Backmanin Dannysta.

Koska tuo joukkueen vanhin ei tänne(kään) hirveästi raportoi tekemisiään, on nekin vasikoitava jonkun muun: Tour de Helsinki, 140 km, 5 tuntia 5 minuuttia kevyesti. http://picasaweb.google.fi/maehwoe/TdH2010Velskola#5513464717298255970

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti