maanantai 19. heinäkuuta 2010

Elämässä täytyy tehdä valintoja

Kuin myös valmentajien arvokisoihin ja joukkueisiin. Ja taas on se aika vuodesta kun rannallejääneet ruikuttavat, ainakin suunnistuksessa. Eipä siitä sen enempää, mutta en kyllä mitenkään jaksa uskoa, että kukaan valmentaja tahallaan valitsisi omasta mielestään huonoa joukkuetta. Toki valintoihin vaikuttaa useampi seikka, aina pärstäkertoimesta lähtien, mutta uskon, että jokainen valmentaja haluaa joukkueensa pärjäävän parhaalla mahdollisella tavalla. Ja sitä paitsi, parhaat valitaan aina, rajatapauksistahan kiistat syntyvät.
Vinkiksi rannalle jääneille, kysy itseltäsi, oletko tehnyt kaikkesi päästäksesi joukkueeseen ja pärjätäksesi kisoissa? Jos et, niin kisoja järjestetään joka vuosi, eli uuteen nousuun. Jos taas olet, niin muut olivat vaan parempia.
Kannattaa muuten lukea Antti Harjun raportti KR:n Tiomilaan valmistautumisesta Suunnistajasta. Siinä on malliesimerkki myös paljon puhutusta "henkisestä treenauksesta". Ei tarvitse lukea mitään mantroja, riittää kun tietää tehneensä valmistautumisen parhaalla mahdollisella tavalla ja luottaa itseensä.
Ja loppuun tietysti juttu omista valinnoista viikolla 28:
Maanantai: fillarilla töihin ja töistä 30+60 min
Tiistai: aamugolfia ja illalla 35 min hellehölkkää
Keskiviikko: akilles niin pirun kipeä, että Ovanmalmin suunnistus vaihtui olueen
Torstai: aamugolfia ja nurtsin leikkausta ja sippaaminen helteessä
Perjantai: hölkyn kölkyn 60 min
Lauantai: pyöräillen 120 min
Sunnuntai: rullaluistellen 90 min
Ja tästä kohti uusia valintoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti