tiistai 4. toukokuuta 2010

Det börjar dra ihop sig...

Kuten legendaarinen Tiomola-selostaja aikoinaan totesi. Hirveästi ei raportteja ole kuulunut, mutta kuten toinen, yhtä legendaarinen sanonta kuuluu: No news is good news. Siitä kuitenkin lähdetään. Omat treenit ovat olleet sitä samaa, aina kun ylimääräistä aikaa on ollut, on se vietetty sohvalla. No, joskus on toki lenkilläkin käyty. Viime suunnistajassa oli muuten kuivaharjoitteluosio Kytäjä-Jukolaan, ja selviydyin reitinvalinnasta omasta mielestä kiitettävästi. Sen lisäksi olen jo käynyt kerran kartan kanssa metsässä, joten lupaamastani parista kerrasta ennen Jukola ei puutu enää monta.
Tämän hetken suurin jänskättämisaihe on emoseuran aamuinen sähköpostiviesti, jossa vihjaillaan seuran joukkueiden kokoamisesta valintakomitean voimin ja että itsekootut joukkueet eivät mahdollisesti toteudu. Tosin Fjärdelagetin juoksijathan ovat kuitenkin perinteisesti pohjasakkaa, joten huonoimmassa joukkueessahan he (me) kuitenkin ovat yhdessä.
Tässä raporttia juoksijoiden nykykunnosta kuultuna paikallisen kaupan maitotiskiltä:
1. osuus: tehnyt mäkitreeniä Malminkartanon paskamäessä harva se viikko ja öljylantion avulla juoksu kulkee niin, että päävalmentaja JS:n kannattaa tsekata tuloksia. Hubmannkin on kysellyt kuulemma: Mikä mies?
2. osuus: pohkeet kunnossa ja uudet piilarit tilauksessa
3. osuus: ollut enemmän tai vähemmän korkean paikan leirillä koko talven
4. osuus: jo kymmenen kertaa kartalla tällä kaudella. Nopeus tallella, ainakin autolla, päätellen heimonsa jäsenten harrastusten kuljettamisista
5. osuus: käsipallo kausi yhtä menestystä, mutta nälkää tuntuu edelleen olevan. Ainakin vaaka kertoo siitä. Luvannut aloittaa lenkkeilyn heti "manana"
6. osuus: vähintään kaksi treeniä päivässä jo muutaman kuukauden ajan. Kysellyt asiantuntijoilta jopa vinkkejä vauhdikkaampaan juoksuun.
7. osuus: ollut ilman autoa pari kuukautta, joten hyötyliikunta on nostanut kunnon bensan hinnan nousun tahdissa pilviin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti